Спално бельо

Спално бельо Има 119 продукта.
Спално бельо

продукта

продукта

Спално бельо с високо качество. То е окомплектовaно по различен начин и се предлага в различни размери: за единично легло и за спални, с различни големини на матрака. Комплектите стандартно съдържат - долен чаршаф, плик за завивка и калъфка / и (двойният и по-голям размер са с две или четири калъфки). Предлагат се и комплекти от 5 части, към които е добавен втори плик за завивка. Детско спално бельо ще намерите в категория "ДЕТСКИ И БЕБЕШКИ" комплекти.

Представените модели спално бельо в магазин Завивки са с красив, съвременен дизайн. Те следват последните модни тенденции в областа на домашния, интериорен текстил. Цветовите гами се простират в голям диапазон. Те са стилно подбрани и вплетени в ефектни флорални и геометрични фигури. Текстилните материи са естествени и висококачествени. Отличават се с висока плътност, с трайни форми и с красиви, устойчиви цветове. Луксозните чаршафи са изработени основно от висококачествен памучен сатен. Те принадлежат към модните колекции на известни търговски марки като "Beauty Home" , "Antilo textile" "TAC" и др., отличаващи се с гарантирано качество и невероятно излъчване.

С цел да задоволим потребностите на всеки клиент, приемаме заявки за изработка (при възможност) на комплекти с размери и съдържание по желание на клиента.

Безплатна доставка в рамките на страната!

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Каталог