Олекотени завивки

Олекотени завивки Има 39 продукта.
Олекотени завивки

продукта

продукта

Олекотени завивки с високо качество. Единични и двойни комплекти с олекотена завивка. Луксозни шалтета от памучен сатен с изящни бродерии. Завивки детски ще намерите в категорията детско спално бельо.

Завивките са част от представените в онлайн магазин "zavivki" колекции спално бельо. Те са с лицев плат съответстващ на текстила, от който е изработено спалното бельо и с пълнеж от силиконова термовата или гъши пух. За да не се размества ватата, за лесна употреба и за по-добър вид, завивките са капитонирани. Те могат да се перат в автоматична пералня като се спазват указанията на производителя.

В съдържанието на олекотените комплекти към завивката е добавен долен чаршаф и калъфка / и (единичните комплекти се предлагат с една калъфка, а двойните и по-големи размери с по две калъфки). Могат да бъдат поръчани юргани с двойна вата, които са подходящи за по-слабо отопляеми помещения през зимния сезон. Както спалното бельо така и завивките са изработени от качествени, естествени платове с устойчиви форми и красиви цветове.

Предлагаме луксозни изделия - с уникални бродерии, от висококачествени памучни материи (памучен сатен, висококачествен пениран памук) и с красив дизайн. Те ще Ви осигурят не само топлина и комфорт, но и неповторимо усещане за нежност, елегантност и лукс.

Безплатна доставка в рамките на страната!

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Каталог