Общи условия за ползване на онлайн магазин zavivki.bg

Заявка за покупка може да направите онлайн ( виж "Как да поръчам") или на обявения в онлайн магазина телефон за контакти 0878/32 20 99.

Потвърждаване на заявката: Потвърждаване на заявката се извършва по телефона. В рамките на един работен ден ще получите обаждане от нас за потвърждаване на заявката.

Договор за доставка: След двустранно потвърждаване на заявката възниква Договор за доставка.

Доставка: Доставката в рамките на страната (България) е за наша сметка и се осъществява посредством куриерска фирма СПИДИ АД. По Ваше желание, но за Ваша сметка доставката може да бъде извършена с друг доставчик или с фиксиран час. Доставка се извършва на посочения адрес, на Вас или друго лице, само на предварително платени (по банков път) или по-време на доставката (с наложен платеж) продукти.

Срок на доставка: Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни*.

*За продукти, които не са налични, но могат да бъдат доставени, както и за заявки за изработка на изделия с размери на клиента, срокът за доставка се договаря допълнително.

Цена: Всички обявени цени са в български лева с включен ДДС.

Рекламации: Рекламации на дефектни стоки се приемат в рамките на законоустановеният срок като предварително ни информирате на тел. 0878/32 20 99 за това. След подписване на двустранен констативен акт за установен дефект и след връщане на стоката, средствата ще Ви бъдат възстановени.

При желание да върнете стоката без основателна причина, може да го направите ако тя е в напълно запазен вид (не е разопакована) в рамките на законоустановения срок-14 дни, като транспортните разходи са за Ваша сметка.

Сигурност: Вашите данни ще бъдат използвани само във връзка с възникналият Договор за доставка.

 

 


Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

PayPal